Elektrisk installation? Kompakt och säker.

Det ställs allt högre krav på att en elektronisk installation ska fungera problemfritt och säkert. Å ena sidan för att bestämmelserna blir strängare, till exempel för att förhindra bränder eller för att upptäcka risker snabbt och säkert, och å andra sidan för att installationen måste tåla högre strömmar i och med den ökande elektromobiliteten, utan att detta får negativa konsekvenser för konsumenterna. Det lönar sig att installera högkvalitativa komponenter som klarar kraven och erbjuder tillräcklig flexibilitet för expansion. För alla icke testade, icke godkända elinstallationer erbjuder vi också säkra lösningar som är tillgängliga överallt.

FI/LS-brytare i kompakt design från Siemens.

  • Spara 50 % utrymme i elcentralen. Finns nu för första gången som typ F.
  • De kompakta enheterna skyddar människor från farliga elektriska stötar och förhindrar samtidigt skador på ledningar och fel på elektrisk utrustning och förbrukare i byggnader, infrastruktur och industri.
  • RCD:erna 5SV1 finns i flera typer och utföranden som är lämpliga för att upptäcka olika typer av restströmmar och för olika tillämpningar. Nu i synnerhet även som typ F. Denna omfattande portfölj uppfyller alla krav för aktuella standardsituationer inom detta område.

FI/LS-brytare

Undvik elolyckor! PRCD-S pro - mobilt personskydd av den senaste generationen

PRCD-S pro är en jordfelsbrytare med elektronisk jordfelsbedömning som växlar alla poler som en mellanledningsanordning.

PRCD-S pro har nya funktioner

  • Felfri inkoppling även när man bär handskar.
  • Inkoppling endast möjlig om resistansen hos skyddsjordsledaren RPE < 1 kΩ.
  • Tydlig indikering av enhetens status och eventuella fel via integrerade lysdioder.
  • Självövervakning

 

PRCD-S pro

Laddkablar för e-mobilitet - mer än bara enkla kablar

Trenden mot elbilar och elektrisk mobilitet fortsätter med oförminskad styrka. Förutom privatpersoner bestämmer sig allt fler företagsägare för att byta till elbilar. Detta beror på att laddningsinfrastrukturen blir allt bättre och att fordonens räckvidd ständigt ökar. Vi berättar vilka alternativ som finns och vad som har visat sig fungera i praktiken.

Laddkablar för e-mobilitet

Flera uttag: anslut flera enheter samtidigt utan problem.

Flera uttag är en viktig del av elinstallation inom fastighetstekniken när det gäller elinstallationer för lågspänning.

De används vanligtvis för att leda ett uttag i 230-voltsnätet till en matningspunkt och samtidigt göra flera inkopplingsmöjligheter tillgängliga. Med ett flervalsuttag kan ett enda vägguttag ge ström till flera förbrukare.

 

Flera uttag

Top merken

Siemens
Schneider Electric
Helukabel
DSG Canusa
BOX expert
Tru components
Wago
Weidmüller
Harting
Phoenix Contact
Lapp