Fyra starka partners för framgångsrika byggprojekt

Utmaningarna i samband med installation av modern byggnadsteknik är enorma. Därföri vill vi börja och visa produkter och lösningar för dina behov. Vi har valt ut fyra varumärken som erbjuder högkvalitativa komponenter för byggnadsteknik och vill presentera dem här.

  • Säkerhetsteknik från SYGONIX
  • Nätverksteknik från RENKFORCE
  • Installationsmaterial från TRU Components
  • Mätteknik från VOLTCRAFT

Övervakningsteknik

Trådbundna system är alltid förstahandsvalet när bildkvalitet och tillförlitlighet är viktigt. Manipuleringssäkerheten är också mycket högre än vid signalöverföring via radio. Moderna kameror från SYGONIX stöder flera överföringsformat som AHD, HD-CVI, HD-TVI och analogt, vilket garanterar högupplöst bildkvalitet dag och natt.

Kamerorna levererar signalen till en digital inspelare. Inspelaren ansvarar för bearbetning, lagring, visning och larm. Inspelarens programvara upptäcker även rörelser och skickar ett larmmeddelande om det är förprogrammerat.p>

Mer säkerhetsteknik från SYGONIX

Nätverksteknik

För komponenter i modern byggnadsteknik är det viktigt att inkludera ett kraftfullt nätverk med hög överföringshastighet. Om högkvalitativa nätverkskomponenter ingår i planeringen är nätverket framtidssäkert och erbjuder också tillräckliga prestandareserver för dataintensiva tillämpningar vid ett senare tillfälle.

Installationsmaterial

Efterfrågan på installationsmaterial blir allt större. Tidigare räckte det med en enkel av- eller omkopplare, men i dag ställs högre krav på kvalitet, tillgänglighet och funktionalitet. Med TRU Components vill vi presentera ett starkt varumärke med en mycket stor produktdiversitet, som är särskilt övertygande tack vare produktbredden och -djupet. TRU Components har många komponenter tillgängliga, särskilt för panelbyggnation inom display- och styrteknik. Vandalsäkra tryckknappar och strömbrytare samt ett stort antal optiska och akustiska displayer finns i många varianter.

Mätteknik från VOLTCRAFT

Sedan 1982 har VOLTCRAFT-varumärket stått för innovativ, banbrytande teknik inom test- och mätområdet. Noggrannhet, tillförlitlighet och sist men inte minst fokus på säkerhet står i förgrunden. Många instrument finns också tillgängliga som ISO-kalibrerade eller till och med DAkkS-kalibrerade versioner av högre kvalitet för företag, om användningen av denna kalibrering är obligatorisk.

För mätningar under installation eller underhåll av byggnader har VOLTCRAFT utvecklat en rad apparater som kommer att göra ditt arbete mycket enklare.

Direkt till märkesbutikerna

Om du letar efter mer information och produkter från området byggteknik kan du gå direkt till märkesbutikerna SYGONIX, RENKFORCE, TRU Components och VOLTCRAFT. Klicka bara på varumärkeslogotypen.

Sygonix
Renkforce
Tru Components
Voltcraft