Exakta resultat?
Högkvalitativ mätutrustning för laboratorium och verkstad.

Noggranna mätresultat är ingen tillfällighet. De är snarare ett resultat av ett skickligt samspel mellan högkvalitativ mätteknik, expertanvändning och korrekt tolkning. I forskningslaboratorier är professionell mätteknik grunden för det vetenskapliga arbetet. Conrad är din sourcing platform för mät- och analysutrustning inom alla yrkesområden så som forskning och utveckling, laboratorium samt verkstad och produktion.

✔ Kern vågar
✔ Rigol laboratorieutrustning
✔ Fluke kampanj
✔ Gossen Metrawatt

Kern vägningsteknikKern

Fluke networks

Med över 175 års erfarenhet av vägnings- och mätteknik, kompletterat med mikroskop, refraktometrar och en omfattande kalibrerings- och verifieringstjänst, är KERN & SOHN din partner för att utrusta ditt laboratorium och din verkstad. Från standardmodeller för enklare grundtillämpningar till premiummodeller för mycket exakt och effektivt arbete under krävande laboratorieförhållanden, erbjuder KERN-modellerna bransch- och systemöverskridande vägningslösningar för alla tillämpningar.

Fickvågar

Laboratorie- och analysvågar

Räknevågar

Plattformsvågar

Mikroskop

Refraktometer

Mobila och universellt användbara hjälpmedel, särskilt för platsoberoende kontrollvägning inom produktion, kvalitetskontroll och fältforskning.

Dessa modeller är utrustade med alla vanliga laboratoriefunktioner, datagränssnitt och mätsystem med hög precision och erbjuder alla nödvändiga funktioner i en krävande laboratoriemiljö.

Särskilt lämplig för regelbundna lagerkontroller av råmaterial, reservdelar, komponenter, halvfabrikat eller försäljningsartiklar.

Plattformsvågar lämpar sig till exempel för vägning av komponenter eller som en del av kvalitetskontrollen, för orderplockning samt för användning inom frakt och logistik.

För att undersöka, analysera och mäta prover och dokumentera resultaten efteråt erbjuder Kern&Sohn stereo- och digitala mikroskop.

Används för att övervaka konditionen hos kyl- och smörjmedel och för att bestämma alkohol- och sockerhalten vid produktion och bearbetning av drycker och livsmedel.

Produkter

Flera mätmetoder inom IoT-områdetRigol

Utvecklingen inom Internet of Things (IoT) kräver å ena sidan allt fler funktioner och å andra sidan hög tillförlitlighet och batteritid. Redan under de första utvecklingsstegen kräver detta en flexibel mätteknik som ger användaren en heltäckande teknik för alla funktioner. Rigol erbjuder en komplett lösning för detta med en mängd olika mätinstrument som säkerställer även de svåraste mätkraven.

 

IoT-utvecklingen är dessutom i de flesta fall batteridriven och kan anslutas till Internet via exempelvis trådlös kommunikation. På grund av den kompakta konstruktionen är EMC också en viktig fråga som bör kontrolleras genom ständiga förkonformitetsanalyser. Rigol erbjuder här lösningar för analyser av energihantering, för att säkerställa kvaliteten på dataledningar och för komponenttester.

Multimeter DM3058E serien

Oscilloskop MSO5104 serien

Spektrumanalysator RSA3015N serien

Nätaggregat DP832 serien

Produkter

Buy a Fluke - Get a FlukeFluke

Produkter

Highlights från Gossen Metrawatt

Gossen Metrawatt

 

Våra toppmärken

Rohde Schwarz
Tektronix
Fluke Calibration
Kern
Ebro
Sauter
Greisinger
Rigol
GW Instek
Fluke
Voltcraft
Benning
Gossen Metrawatt
Stäubli
Hirschmann
Teledyne
Testec
Pico