Arbeta produktivt?
Perfekt belysning för bästa möjliga förutsättningar.

Ett lyckat belysningskoncept skapar optimala förutsättningar för produktivt arbete i kontor, butiker, servicehus och vid produktion.

Ljusets positiva effekt på vår hälsa och prestationsförmåga och ljusets estetiska effekt förbättrar kvaliteten på det utförda arbetet och är viktigt för företaget för att nå långsiktiga fördelar.

✔ LEDVANCE
✔ Philips Lighting
✔ Paulmann
✔ Fischer

Moderna belysningsalternativ från Ledvance

Med Ledvance erbjuder vi dig ett omfattande utbud av applikationsspecifika belysningsprodukter. Vi hjälper dig att minska kostnaderna för dina belysningssystem samtidigt som vi ökar ljuskvaliteten.

Läs mer ›

Downlights för perfekt belysning i alla rum

Downlight Comfort imponerar med sitt högkvalitativt bearbetade aluminiumhölje. Dessutom kan du före installationen välja mellan ljusfärgerna varmvitt (3 000 K), dagsljus (4 000 K) eller kallvitt (5 700 K) via DIP-switch.

DOWNLIGHT ALU & DOWNLIGHT SLIM

LEDVANCE Downlight Alu finns i två olika varianter, som klassisk downlight med integrerat förkopplingsdon eller som Downlight Slim med extern drivrutin och ett mycket lågt installationsdjup. Armaturerna har en energibesparing på upp till 60 % jämfört med downlights med kompaktlysrör och en garanti på upp till 5 år.

INFÄLLDA SPOTLIGHTS - SMIDIGT I ALLA AVSEENDEN

Vårt utbud av spotlights är smidiga i alla avseenden. Vare sig det gäller attraktiva spotlights i vinkelform eller runda varianter är alla perfekt lämpade som ersättare för konventionella halogenspotlights.
Förutom klassiska on/off-varianter finns spotlights även i dimbara och svängbara varianter.

STRÅLKASTARE FÖR DE MEST VARIERANDE PROJEKTEN

Med Floodlight-serien erbjuder LEDVANCE en bred och mångsidig portfölj av strålkastare. Strålkastarna finns i olika wattstyrkor och ljusfärger samt varianter med rörelse- och dagsljussensorer.

PANELARMATURER - LÄMPADE FÖR ALLA SITUATIONER

PANEL PERFORMANCE GEN 3: De helt nydesignade, lågflimrande Performance-panelerna imponerar med ännu högre energieffektivitet, en behaglig ljusatmosfär och enkel installation. Lika imponerande är deras långa livslängd på upp till 60 000 timmar

Philips Lighting

Philips lighting Varumärket Philips har varit synonymt med högkvalitativ, energieffektiv belysning i över 127 år. Med Philips Lighting blir din byggnad smart upplyst. Med Philips Hue-sortimentet kan du uppleva ljuset i en ny dimension: de moderna LED-lamporna kan enkelt styras via app, strömbrytare eller röst. Lek med 16 miljoner färger och dyka in i en värld av smart belysning.

Mer om Philips Lighting ›

Paulmann

PaulmannDet nya 3-fasiga spårsystemet ProRail3 från Paulmann möjliggör ett stort antal planeringsscenarier tack vare ett stort urval av systemkomponenter i tre systemfärger. Det är idealiskt för användning inom den kommersiella sektorn från bostadsfastigheter som praktiker, advokatbyråer, kontor till öppna kommersiella utrymmen med kundfrekvens som boutiquer, restauranger och hotell. ProRail3 ger optimala möjligheter att belysa riktade varor och utställningsföremål i ett rum, att belysa hela väggar och golv och att skapa dedikerade belysningszoner.

Designarmaturerna skapar en vardagsrumsatmosfär i kontor och lokaler och sätter stilfulla accenter i gastronomi och detaljhandel.

Mer om Paulmann ›

Fischer

FischerTechnik

 

Toppmärken