binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/fast/website-landing-page-fast-se-2.png/website-landing-page-fast-se-2.png/hippogallery:original

YOUR SOURCING PLATFORM.
För alla tekniska driftsbehov.

Världen förändras snabbt: trycket på att vara effektiv har aldrig varit högre än vad det är nu. I den digitala tidsåldern är det viktigt att förhindra stillestånd. Det är precis där vi, Conrad Sourcing Platform, tar ett steg framåt. Med hög produkttillgänglighet, snabba leveranser och individuella inköpslösningar snabbar vi på din inköpsprocess så att du kan agera flexibelt på dina dagliga utmaningar. Vi tillhandahåller rätt produkt vid rätt tidpunkt.

 

YOUR SOURCING PLATFORM. Alltid den produkt du behöver.

Tack vare Conrad Sourcing Platform kan vi erbjuda dig hög produkttillgänglighet. För dig betyder det att du har tillgång till mer än 750 000 produkter.

Varför Conrad?

  • Stort lager av Conrads egna varumärken
  • Unik bredd och djup i sortimentet som uppfyller alla tekniska driftskrav

Dina fördelar:

  • Med våra snabba leveranser kan du hålla nere lagerkostnader
  • Du binder upp mindre kapital och får lägre kostander
  • Även om efterfrågan är liten eller stor garanterar vi dig tillgång på dina tekniska affärsbehov.

Snabbhet, tillgänglighet av varor och leveransprecision

Behöver du något omgående? Du hittar det i vårt omfattande sortiment. Vi levererar inte bara pålitligt och i tid, utan också snabbt och säkert, både styckvis och i stora kvantiteter. Tack vare vårt moderna och helautomatiserade logistikcenter som ligger mitt i Europa är vi alltid i rörelse, så att ingenting stannar upp.

Ditt mervärde:

  • Flexibla beställningskanaler
  • Mer än 260 000 produkter finns på lager, på plats
  • Lagring även för större efterfrågade kvantiteter
  • Säkerställer hela leveranskedjan genom bra partnerskap med leverantörer

 

 

Optimerade inköpsprocesser tack vare de senaste eProcurement-lösningarna

Våra skräddarsydda eProcurement-lösningar hjälper dig att optimera din inköpsprocess. Detta sparar tid och pengar och du har alltid en översikt över hela din digitala inköpsprocess. Vi har rätt lösning för alla företag oavsett storlek och krav: Conrad Smart Procure, OCI / PunchOut eller eCatalog.

Mer information

Oavsett vad du behöver, vi har det.

Your Sourcing Platform. Mer än bara inköp.

Vi har allt för att täcka dina tekniska driftsbehov. Med mer än 750 000 produkter, från reservdelar till bulkkvantiteter kan du få allt du behöver för ditt företag, snabbt, enkelt och pålitligt.

Mer information