binaries/content/gallery/ccpjunior-dk/banners/landing-pages/spring-lifestyle/website-landing-page-dk.png/website-landing-page-dk.png/hippogallery:original

Vårens livsstil

Älskar du livet lite extra under våren? Kvällarna är fortfarande kalla, men vad sägs om skapa biokänsla hemma i ditt eget vardagsrum? Du kan njuta av helt nya rätter tillagade med smarta köksapparater. Våren är också en tid att prova på nya saker. Känner du tex till alla fördelarna med Smart Home-teknik?

Skapa biokänsla hemma i ditt eget vardagsrum

Förvandla ditt vardagsrum till din egen personliga biograft

Vårkvällarna är vanligtvis lite för kalla för trädgårdsfester, men de är i sin tur perfekta för mysiga hemmabiokvällar. Fördelarna med att ha din egen biograf hemma är att du bestämmer dig för filmen, volymen, snacks, när filmen startar, slutar och när det är paus. Det är dock viktigt att du tänker på följande: Föredrar du en projektor eller en platt skärm? Vilket ljudsystem vill du använda? Gillar du dina popcorn salta eller söta?

 

 

Grillsäsongen är äntligen här!

Vi gör det enkelt att grilla, njut av lukten av nygrillat och dess frestelser

Med vårens varma solsken kommer också grillsäsongen. Frågan blir då: Vad ska man grilla? Och svaret är: allt från kött, fisk och grönsaker till tofukorv och frukt till efterrätt. Nästan allt kan göras på grillen, det finns något för alla. Det finns inga gränser, grilla det som smakar gott! Elektriska grillar är lämpliga att grilla med på balkongen. Om du har en terrass eller en vacker trädgård kan du också använda en ihålig kolgrill.

 

 

Köksredskap: Smarta hjälpmedel

Prova nya recept och njut av hemlagade produkter

Måste du alltid köpa allt när det nu är möjligt för dig att göra din favorityoghurt, ha färskt bröd varje dag eller till och med göra de vildaste glass-skapelserna? Lita på smarta hjälpmedel i köket och bli själv en aktiv deltagare i köket. Prova nya favoritrecepter och låt dina matlagningsidéer gå smidigt. Förutom rätt recept och relevanta ingredienser kan du också lita på det aktiva stödet från de olika köksapparater som knådar, blandar, rör, kokar, ångar eller friterar åt dig.

 

 

Smart Home - support gennem smart networking

Våren ger nytt liv - ge även ditt hem ett mer liv

Föreställ dig att du skulle kunna styra din teknik hemifrån från en enda enhet, t.ex. din smartphone eller röstassistent medan du fortfarande sparar ström? Skulle det inte vara enklare om du kunde kontrollera och övervaka dina lampor, värme eller larmsystem när du är på språng? Välkommen till en tid med smarta hem, där du har möjligheten att koppla ihop din hushållsteknik och hushållsapparater samt din all underhållning.