Prisvärd mätutrustning

Passion för toppteknologi och hög kvalitet, i över 35 år. VOLTCRAFT erbjuder ett brett utbud av enheter inom professionell mätteknik, strömförsörjning och laddningsteknik. Pålitlighet och säkerhet är avgörande attribut. I sortimentet finns både multimetrar för utbildning, upp till avancerade multimetrar för laboratorium. Anpassade lösningar för praktiska tillämpningar samt innovativ utveckling för användarvänlig drift möjliggör effektiv användning av produkterna. Så att du kan koncentrera dig på ditt arbete.


  

Elektrisk mätteknik från VOLTCRAFT för exakta mätresultat

Den helt nya testapparaten GT-6000 från VOLTCRAFT utför automatiskt alla relevanta mätningar i enlighet med testreglerna i den tyska lagstadgade olycksfallsförsäkringen (DGUV). GT-6000 är den perfekta lösningen för professionella och felfria DGUV V3-mätningar.

  

VOLTCRAFT en kompetent partner inom miljömätteknik

PH-värden är ofta viktiga indikatorer för att bedöma kvaliteten för vattenhaltiga ämnen. Vare sig det gäller inom industrin, i simbassänger, för bedömning av dricksvatten eller akvarievattnets kvalitet, måste PH-värdet övervakas och bestämmas med lämplig mätutrustning. PHT-600 pH-mätaren har manuell temperaturkompensation och 3-punktskalibrering. Detta garanterar alltid ett exakt mätresultat.

  

En stabil strömförsörjning är nödvändig vid testning och vid inspektioner

VOLTCRAFT erbjuder ett brett utbud av lösningar för kraftförsörjningssektorn. I serietillverkning kan vi till exempel falla tillbaka på beprövade, högeffektiva plug-in-nätaggregat. I utveckling och laboratorier krävs ofta stabila och störningsfria spänningar. VOLTCRAFT kan också täcka ett brett utbud av linjära strömförsörjningar.

  

Endoskopi

Teknisk endoskopi kan minimera kostnader. Maskindelar som är svåra att komma åt kan enkelt inspekteras utan att det krävs kostsam demontering. En direkt vy över kolvar och ventiler i förbränningsmotorer möjliggör snabb lokalisering av fel och minskar arbetsbelastningen för verkstadspersonal. I den elektriska handeln, kan oåtkomliga kabelkanaler inspekteras och isoleringsfel kan snabbt lokaliseras. Teknisk endoskopi har många fördelar för både användare och kund.

 

Laddningsteknik på bästa nivå

Fler och fler tekniska enheter optimeras för mobil användning. Batterier av alla slag spelar här en viktig roll. Efter en viss tids användning minskar batteriernas kapacitet och professionell test eller laddning blir nödvändig. Tack vare intelligent laddningsteknik från VOLTCRAFT kan batterier testas och laddas på egen hand. Kortare servicetider och fel på viktiga mätinstrument kan därmed minskas eller undvikas.