Digital skola: avdelningen för infrastruktur

Facility manager: ansvarar för den strategisk styrning, administration och planering av stödfunktioner till kärnverksamheter såsom exempelvis fastigheter, lokaler och inredning, säkerhetsfrågor, logistik och arbetsmiljö. Kontoret måste vara lika varierat som verksamhetsområdena. Utrustningens kvalitet spelar en viktig roll i detta. På Conrad hittar du inte bara den perfekta utrustningen utan också tjänster som underlättar arbetet för facility managers.

    

Renlighet skyddar

Förutom de vanliga rengöringsåtgärderna gör covid-19 att de som ansvarar för en fastighet får ett nytt, otroligt viktigt ansvar vad gäller olika rengörings-, desinfektions- och hygienåtgärder. En absolut prioritet för allas säkerhet och hälsa

    

Håll koll på förbrukningsvaror med Mobile Alerts-knappar

Att säkerställa att saker inte tar slut och istället hela tiden garantera tillgänglighet av förbrukningsvaror är en utmaning i stora skolor. Från handdukar i tvättrummet till whiteboardmarkörer i de enskilda klassrummen till desinfektionsmedel vid varje ingång: att behålla översikten är vanligtvis en svår uppgift. Smart Switch-set från TechnoLine och Conrad Connect kan vara till stor hjälp i detta avseende: du får en notifiering på din smartphone när någon trycker på knappen och då vet du på en gång att de lagrade förbrukningsvarorna behöver fyllas på. Med Smart Ordering Service är en ombeställning bara en knapptryckning eller ett röstkommando borta.

    

Smart inomhusklimat

Vi vet alla: värmen går på högvarv när fönstren är öppna. Frisk luft är bra för hjärnan och minskar aerosoler i klassrummet. Du kan spara mycket pengar med smarta fönsterkontakter som automatiskt stänger av uppvärmningen när ett fönster öppnas.

    

Säkerhet i skolan

Elevernas säkerhet under vistelsen i skolbyggnaden är en viktig uppgift som varje skolmyndighet tar på sig. Med vår säkerhetsteknik skyddar du byggnader, lärare och elever.