Vi erbjuder utbildningspaket inriktat på STEM för alla åldrar

STEM står för naturvetenskap, teknik, konstruktion och matematik (Science, Technology, Engineering and Mathematics). Förutom de klassiska ämnena i grundskolan, gymnasiet och universitet ingår också experiment och projekt i förskolan. Detta är motorn för innovation i ekonomin och blir därför allt viktigare i dagens utbildning. Vi erbjuder speciella lektions-kit med detta fokus för olika åldrar och svårighetsgrader.

 

Inlärningspaket och experimentpaket

Inlärningspaket och experimentpaket möjliggör både guidat och självlärat stöd för skolbarn och ungdomar. Baserat på ålder och förkunskaper kommer de valda inlärningspaketen att inspirera dina elever till tekniska och vetenskapliga ämnen. Innehållet presenteras på ett praktiskt och lekfullt sätt som ger utrymme för upptäckarglädje och experiment.

✔ Inlärningspaket och experimentpaket
✔ STEM-kits ✔ MakerSpace-Kits

 

Makeblocks modulära robotsystem gör det lättare för barn och nybörjare i synnerhet att komma igång i med robotik och mikrokontroller. Kortet kännetecknas av sin enkla anslutning och färgkodade RJ25-anslutningar.

Med problemlösningsuppgifter och genom att förmedla IT-koncept möjliggör Makeblock att elever på alla nivåer kan få tillgång till robotik i skolan.

Till produkterna ›

Makeblock-produkter

Förskola

Experimentera, undersök och fråga: förskolebarn har en hunger efter kunskap och en naturlig upptäckaranda. Ge dem en lekfull och spännande introduktion till teknik- och programmering.

Till STEM-produkterna ›

  

Produkter anpassade för förskola

 Grundskola

När man undervisar i naturvetenskap och teknik är det viktigt att göra studenterna nyfikna på dessa ämnen i ett tidigt skede. Vi hjälper dig som lärare att aktivera färdigheter som exakt observation, tänka framåt och tänka lösningsorienterat.

Till STEM-produkterna ›
Programmeringsprodukter ›

 

Produkter anpassade för grundskolan

Gymnasie

Att främja intressen och färdigheter hos barn och ungdomar med naturvetenskapligt fokus är centralt för elevernas individuella framtidsutsikter. Vi hjälper dig med professionell rådgivning, intuitiva produkter och utvalda didaktiska material.

Till STEM- produkterna ›
MakerSpace Kits ›

 

  

Produkter anpassade för gymnasiet

Högskola

Studie- och forskningsområden inom STEM-ämnen (naturvetenskap, teknik, konstruktion och matematik) är de starkaste innovatörerna. Conrad erbjuder ett brett sortiment för forskning och studier alltifrån Arduino och Raspberry Pi till MCU, enkortsdatorer och strömförsörjning. Som skola och utbildningsinstitution har man hos oss 5% rabatt.

Till STEM- produkter ›

Till mikrokontroller borads & kits ›

 

 

Produkter anpassade för högskolan