STEM utbildning

STEM står för naturvetenskap, teknik, konstruktion och matematik (Science, Technology, Engineering and Mathematics). Förutom de klassiska ämnena i grundskolan, gymnasier och universitet ingår också experiment och projekt i förskolan. Detta är motorn för innovation i ekonomin och blir därför allt viktigare i samtida utbildning. Vi erbjuder speciella STEM-lektions-kit för olika åldrar och svårighetsgrader.

 

Inlärningspaket och experimentpaket

Inlärningspaket och experimentpaket möjliggör både guidat och självlärat stöd för skolbarn och ungdomar. Baserat på ålder och förkunskaper kommer de valda inlärningspaketen att inspirera dina elever till tekniska och vetenskapliga ämnen. Innehållet presenteras på ett praktiskt och lekfullt sätt som ger utrymme för upptäckarglädje och experiment.

✔ Inlärningspaket och experimentpaket
✔ STEM-kits ✔ MakerSpace-Kits

 

Makeblocks modulära robotsystem gör det lättare för barn och nybörjare i synnerhet att komma igång i med robotik och mikrokontroller. Kortet kännetecknas av sin enkla anslutning och färgkodade RJ25-anslutningar.

Med problemlösningsuppgifter och genom att förmedla IT-koncept möjliggör Makeblock att elever på alla nivåer kan få tillgång till robotik i skolan.

Till produkterna ›

STEM-utbildning för alla åldrar

STEM på förskolan

Experimentera, undersök och fråga: förskolebarn har en hunger efter kunskap och en naturlig upptäckaranda. Ge dem en lekfull och spännande introduktion till teknik- och kodvärlden.

Till STEM- produkter ›

STEM i grundskolan

När man undervisar i naturvetenskap och teknik är det viktigt att göra studenter nyfikna på STEM-ämnen i ett tidigt skede. Vi hjälper dig som lärare att aktivera färdigheter som exakt observation, tänka framåt och tänka lösningsorienterat. /p>

Till STEM- produkter ›
eller gå till programmeringsprodukterna ›

STEM på gymnasiet

Att främja intressen och färdigheter hos barn och ungdomar med STEM-fokus är centralt för elevernas individuella framtidsutsikter. Vi hjälper dig med professionell rådgivning, intuitiva produkter och utvalda didaktiska material.

Till STEM- produkter ›
eller gå till MakerSpace Kits ›

STEM för yrkesutbildning

SStudie- och forskningsområden med STEM-fokus är de starkaste innovatörerna. Conrad erbjuder ett brett sortiment för forskning och studier alltifrån Arduino och Raspberry Pi till MCU, enkortsdatorer och strömförsörjning. Som skola och utbildningsinstitution har man hos oss 5% rabatt.

Till STEM- produkter ›