binaries/content/gallery/ccpjunior-se/banners/landing-pages/spring-fun/website-landing-page-se2.png/website-landing-page-se2.png/hippogallery:original

Bli inspirerad!

Ett paradis för gamers och kreativa: coola actionfyllda spel och spännande robotprojekt. Eller varför inte nörda ner dig med oss i en fascinerande värld av modelltåg och modellbygge. Om du istället vill snöa in på en ny hobby som 3D-print finns det oändliga möjligheter, du kommer inte ha tråkigt en sekund till.

Gaming: ha roligt både online och offline

Konsol, handhållen eller dator, vi har något för alla!

Det var länge sen gaming ansågs vara en nish. Idag är det ett massfenomen. Oavsett om det är på datorn, med konsolen framför TV: n eller på smarttelefonen, är spel överallt och erbjuder underhållning för unga och gamla. Onlinespel har utvecklats till virtuella mötesplatser där man gemensamt kan lösa uppdrag. Men förutom onlinespelen har även de traditionella brädspelen blivit otroligt populära. Vad föredrar du?

 

 

Allt för makern: utvecklingsverktyg och robotar

Förverkliga dina idéer

Vad kan vara roligare än att förverkliga sina idéer och få dem till en fungerande slutprodukter? Med våra utvecklingsverktyg, mikrostyrenheter och robot-kit är allt möjligt.
Fortfarande lite för ung? Börja med LEGO Education eller enkla programmeringsverktyg för att bygga de vackraste skapelserna.

 

 

Modellbygge och modelltåg

Så roligt kan man ha med små fordon: allt är möjligt med modellbygge och modelltåg

Vad har samlare, nostalgiker och modellbyggare gemensamt? De alla förstår vikten av detaljer! Modellbyggare älskar utmaningen av att rekonstruera den stora världen i detalj eller efter sina egna idéer i liten skala inom sina egna fyra väggar. Våren lockar ut alla fans av modellbygge i frisk luften: nu störtar de trimmade RC-bilarna nedför kulle och backe, flygmodeller och drönare susar genom luften och fjärrstyrda motorbåtar gör sina rundor på sjöar och dammar. Ha så skoj med våra produkter!

 

 

Uppfinn, skapa och skriv ut i 3D

Hitta på nya projekt och utmana dig själv!

Våren aktiverar en. Du kan skruva, såga, slipa, limma och borra hemma, i trädgården, på balkongen, i garaget, i din egen verkstad eller i källaren. Tills en del saknas eller går sönder. Tänk om du kunde designa den själv på en dator och enkelt skriva ut den hemma? Detta är möjligt med en 3D-skrivare. Saknar du kabelbindningar, rätt verktygsdel eller till och med ett dammsugarmunstycke, skriv ut vad du vill!