Begär en offert och få svar inom 48 timmar.

 

Du kan snabbt och tydligt köpa in med våra inköpslösningar. Oavsett om det handlar om en EDI eller eProcurement-koppling, tillsammans med dig hittar vi en skräddarsydd lösning.

 

Är du inköpsansvarig och verksam hos en utbildningsinstitution? Anmäl dig idag som utbildningsinstitution och dra nytta av många fördelar som t ex 5 % rabatt på alla dina inköp och gratis leverans.

 

Finns din valda kabel inte i lager eller har du önskemål om en viss kabel? Vi kan skräddarsy kablar efter dina behov.

 

Är du på jakt efter ett sätt att få dina PCB-designs tillverkade? Detta är möjligt med vår PCB-service. Vi tillverkar från en styck utan startkostnad. Konfigurationen är enkelt med hjälp av ett online-verktyg.

 

Med vår 3D-utskriftstjänst blir 3D-utskrift verkligen tillgängligt. Vi skriver ut din design utan startkostnader och det är möjlighet med leverans från en styck. Perfekt för prototyp-ändamål och tillverkning av skräddarsydda delar.

 

I Conrad Download Center kan du ladda ner intressant extra information från vårt sortiment. Datablad, bruksanvisningar, kretsscheman och annan produktinformation.

 

Styr alla dina smarta enheter och tjänster från en och samma plats. Perfekt för att koppla ihop olika system med varandra och få dem att kommunicera med varandra.  Helt gratis.

 

Få ut det maximala av din budget med våra egna varumärken. Upptäck tusentals kvalitativa alternativ till A-märkena till en bråkdel av priset. Begär ett förslag utan förpliktelse och spara pengar redan idag.