3D-utskriftstjänst

3D-utskrifter utan egen 3D-skrivare

 ✔ Beställningar från 1 stycken och uppåt   ✔ Ingen förkunskap om 3D-skrivare behövs  ✔ Enorm prisfördel, speciellt för engångsbruk ✔ Du behöver inte köpa en egen 3D-skrivare   ✔ Snabb produktions- och leveranstid  ✔ Brett utbud av material och färg  ✔ Skriv ut dina 3D-modelleringar i 3 enkla steg

Drömmer du om att skriva ut saker i 3D men känner att en 3D-skrivare helt enkelt är för dyr, eller behöver du bara skriva ut något en gång? Nu erbjuder vi lösningen genom vår 3D-skrivartjänst! I samarbete med vår partner Trinckle kan du nu skriva ut din önskade design i hög industriell kvalitet. Och allt detta utan förkunskap om 3D-utskrifter! Vi har gjort det enkelt för dig att ladda upp din design, välja önskat material och sedan fylla i dina personuppgifter för att få det utskrivna objektet hemskickat.

Den kreativa tjänsten som kan lösa ett specifikt problem

I vissa projekt kan man behöva ett väldigt specifikt verktyg eller delar för att kunna formge sina idéer. 3D-skrivare är perfekta för detta ändamål men de kan vara dyra och svåra att få tag på. Vare sig det rör sig om ett eget projekt, ett modellbygge eller en enstaka komponent stöter kreatörer på denna problematik då och då. För att lösa detta erbjuder vi dig möjligheten att få dina 3D-skapelser utskrivna till ett rimligt pris hos oss på Conrad!

3D-printen

 

Vi skriver ut din design

Ladda upp din design så sköter vi resten. Oavsett material: plast, gummi eller metall, så kan vi skriva ut ditt objekt. Ingen förkunskap om 3D-skrivare krävs! Med en innovativ mjukvara analyseras den uppladdade designen och eventuella fel och förbättringsförslag presenteras. Efter ditt godkännande börjar 3D-skrivarna arbeta för att skriva ut din design i högsta möjliga kvalitet.

 

 

En översikt av fördelarna:

 • Ingen minsta beställningskvantitet, vi skriver ut från en stycken utan startkostnad
 • Inga startkostnader eller verktygskostnader
 • Du behöver inte köpa en egen 3D-skrivare
 • Enorm prisfördel, speciellt för engångsutskrift
 • Snabb produktions-och leveranstid
 • Brett utbud av material och färg
 • Skriv ut dina 3D-modelleringar i 3 enkla steg

 

Såhär enkelt fungerar det

Genom bara några få steg kan du få en färdig och utskriven design hemskickad. Oroa dig inte för printbed-inställningar, extruder-temperaturer eller andra 3D-skrivareinställningar. Ladda bara upp din design, välj material, fyll i din information och sedan är det klart! Den kreativa processen är upp till dig, allt det tekniska löser vi.

6 enkla steg till din utskrivna 3D-modell:

 1. Ladda upp din design
 2. Designen kontrolleras automatiskt efter utskriftsförmåga och korrigeras om det behövs
 3. Välj önskad storlek, material och färg
 4. Pris och leveranstid presenteras direkt
 5. Avsluta orderprocessen
 6. Din 3D-modell är nu klar och kommer att levereras inom några dagar

 

 

► Ladda upp din design nu

Du kommer att omdirigeras till en extern webbplats