Vi är Conrad. Sedan mer är 90 år är vi den mest innovativa leverantören av elektronik och teknik. Med ett mångsidiga och komplett teknisk sortimentet i Europa, kan du vara säker på att du hittar vad du söker. Vi finns där för alla med en kärlek till teknik, från nybörjare till proffs. Upptäck vad Conrad kan göra för dig.

Brett utbud av tillförlitlig kvalitet

Vårt stora sortiment erbjuder allt du kan önska dig inom teknik. Vi levererar mer än 750 000 olika produkter, spridda över mer än 4 000 varumärken. Från mätteknik och komponenter till verktygbyggsatsermultimedia och mycket mer, hos Conrad hittar du vad du söker. Hela sortimentet övervakas noga av vår kvalitetskontroll, så att du kan vara säker på att du får optimal kvalitet i alla prisklasser.

All information inom räckhåll

Hos Conrad har du tillgång till Europas mest mångsidiga och kompletta tekniska sortiment med transparenta priser, utan att behöva logga in. Du kan dessutom använda vår enorma databas med teknisk information. Till exempel finns alla manualer och tekniska datablad tillgängliga för alla, helt utan kostnad. Du hittar dem på produktsidorna och i vårt omfattande Conrad Download Center.

Conrad Business Supplies | Din tekniska partner för utbildning, reparation, underhåll och FoU

Tekniken är framtiden. Det är därför vi stöder utvecklingen av ny teknik och kunskap. Bekanta dig med vårt specialutbildningsprogram för utbildningsinstitutioner och våra workshops för att undervisa praktisk kunskap. Vi erbjuder även en utskriftstjänst, en 3D-utskriftstjänst och ett kalibrerat mätsortiment. Upptäck varför vi är din idealiska partner.

Mångsidiga anpassade tjänster

Vi skräddarsyr vårt sortiment helt och hållet efter dina önskemål och vi erbjuder många tjänster som gör det enkelt för dig. Med våra praktiska inköpslösningar kan du göra en direkt koppling till våra system. Detta gör inköp hos Conrad väldigt enkelt och smidigt. Om du vill ha ett skräddarsytt erbjudande kan du använda vårt offertverktyg eller kontakta vårt säljteam. Som företag har du dessutom möjlighet att handla mot faktura. Kort sagt, vi har allt för att stödja ditt företag optimalt.

Pålitlig och erfaren kundservice

Hos Conrad tycker vi att det är viktigt att vi håller vad vi lovar. På så sätt vet du exakt vad du kan förvänta dig av oss. För tekniska frågor, mer information om dina beställningar eller förfrågningar, är vår erfarna och kunniga kundservice till din tjänst.