Vi är Conrad, din samarbetspartner inom elektronik och teknik. Vi har idag mer än 90 års erfarenhet och filialer i 14 länder i Europa. Med ett komplett tekniskt sortiment på mer än 750 000 produkter kan vi uppfylla dina behov.

Allt är möjligt hos oss, oavsett om du vill beställa via vår hemsida, vårt offertverktyg eller via en automatisk länk till dina egna system. Som inköpare kan du dessutom dra nytta av olika fördelar och tjänster som vi erbjuder. Är du företagskund och vill bli kontaktad? Vi återkommer till dig samma dag. Kontakta oss: [email protected]. Vår säljavdelning ger dig personlig service med offerter, beställningar, produktfrågor, specialbeställningar eller partneravtal.
 

 • Personlig service
  Kontakta vår säljavdelning om du vill ha hjälp med din order, specialbeställningar eller andra frågor rörande produktsupport.
   
 • Offerter
  Kontakta vår säljavdelning för offert om du tänker lägga en stor beställning. Vid stora försäljningsvolymer och blankoavtal lämnar vi gärna en skräddarsydd lösning som möter dina behov.
   
 • Partneravtal
  Vi skräddarsyr våra partneravtal så att de passar era behov. Ta kontakt med vår säljavdelning redan idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig.
   
 • Produktlokalisering
  Letar du efter en produkt som inte finns i vårt sortiment? Hör av dig till vår säljavdelning så kan vi genom våra lokala och globala leverantörskontakter hjälpa dig att hitta det du letar efter.

 

 

Om du begär offert före kl. 16.00 på en arbetsdag får du svar samma dag.

 

Du kan snabbt och tydligt köpa in med våra inköpslösningar. Oavsett om det handlar om en EDI eller eProcurement-koppling, tillsammans med dig hittar vi en skräddarsydd lösning.

 

Är du inköpsansvarig och verksam hos en utbildningsinstitution? Anmäl dig idag som utbildningsinstitution och dra nytta av många fördelar som t ex 5 % rabatt på alla dina inköp och gratis leverans.

 

Finns din valda kabel inte i lager eller har du önskemål om en viss kabel? Vi kan skräddarsy kablar efter dina behov.

 

Är du på jakt efter ett sätt att få dina PCB-designs tillverkade? Detta är möjligt med vår PCB-service. Vi tillverkar från en styck utan startkostnad. Konfigurationen är enkelt med hjälp av ett online-verktyg.

 

Med vår 3D-utskriftstjänst blir 3D-utskrift verkligen tillgängligt. Vi skriver ut din design utan startkostnader och det är möjlighet med leverans från en styck. Perfekt för prototyp-ändamål och tillverkning av skräddarsydda delar.

 

I Conrad Download Center kan du ladda ner intressant extra information från vårt sortiment. Datablad, bruksanvisningar, kretsscheman och annan produktinformation.

 

Styr alla dina smarta enheter och tjänster från en och samma plats. Perfekt för att koppla ihop olika system med varandra och få dem att kommunicera med varandra.  Helt gratis.

 

Få ut det maximala av din budget med våra egna varumärken. Upptäck tusentals kvalitativa alternativ till A-märkena till en bråkdel av priset. Begär ett förslag utan förpliktelse och spara pengar redan idag.