Mer säkerhet?

Genom intelligenta nätverkssystem för varje byggnad.

Övervakningskameror ger dig möjlighet att inspektera byggnaden och dina rum dygnet runt. De högupplösta sensorerna levererar knivskarpa livebilder i HD-kvalitet, och tack vare ljudöverföringen kan du också höra vad som händer inne och ute. Fjärrstyrda svängbara modeller och zoomobjektiv visar ytterligare detaljer. Med hjälp av nattseendefunktion och LED-belysning skapar HD-kamerorna en tydlig bild inte bara på dagen utan även i skymningen och på natten.

✔ Porttelefon med video
✔ IP video övervakning

Porttelefon med video och LAN-kameror i ett system

Är din varuingång obemannad? Men du vill ha kontroll över när leverantör kommer samtidigt som du vill ha uppsikt över personalingången? ABUS ModuVis videodörrstation övervakar en ingång, en IP-kamera ansluten via LAN övervakar den andra ingången - med en enda app. Perfekt för ett litet företag eller hemmakontoret. Via dörrstationen kan du säkert öppna dörren för paketbudet utan att behöva gå till dörren. Du kan även övervaka sidoingångar, carportar etc. genom att lägga till fler kameror.

Läs mer ›

Produkter

IP-kameror - ögonen i ditt övervakningssystem

Rätt kamera för varje tillfälle

Med ABUS IP-övervakningskameror förlitar du dig på modern, nätverksbaserad teknik i ett sammanhängande helhetspaket. Kamerorna finns i olika konfigurationer och registrerar vad som händer i högupplösta bilder som på ett betydande sätt bidrar till att klargöra incidenter. De bemästrar utmaningar som motljus eller otillräckligt ljus, till exempel i entrén eller ute på gården, och lämpar sig även för övervakning av stora områden. Kombinera olika modeller med varandra och med ABUS inspelningssystem (nätverksinspelare) för att uppnå bästa möjliga resultat.

Läs mer ›

Mer flexibilitet och användarvänlighet tack vare tillgång till internet och appar

Enkel installation över befintlig nätverksinfrastruktur

Låga minneskrav tack vare VCA-funktioner i kameran

Bemästra utmanande ljussituationer tack vare True WDR och Ultra Low-Light-funktionen

Fler detaljer för att identifiera personer, registreringsskyltar etc. med hög upplösning upp till 4K

 

Mobil kontroll med den kostnadsfria appen ABUS Link Station Lite för smartphones och surfplattor

Toppmärken