Optimala cykeltider?
Ta hjälp av kraftfulla styrenheter

Med PLC: er (programmerbara logikstyrenheter) kan du förverkliga ett nästan oändligt antal kontrolluppgifter. Spektrumet sträcker sig från kontroll av solskydd, dörrar och ljusscenarier till komplexa industriella kontrolluppgifter för tillverkningsanläggningar. Den allmänna trenden är en enhet som svarar mot Industry 4.0 behov och har ""öppen källkod"" eller ""smart factory"" i tänket. I vilken signal kan tas emot och skickas inte bara från sensorerna, ställdonen utan också inkluderas eller sänds från externa moln. Hos oss hittar du de mest varierande produkterna och den nödvändiga strömförsörjningen, enkelt, snabbt och pålitligt.

✔ Mini-controler
✔ HMI-paneler
✔ Industri-PC
✔ PLC

Logiskt, LOGO!

Inte allt i livet är alltid logiskt. Inte i privatlivet, inte i jobbet, inte i alla tekniska uppgifter. Men vissa saker kan vara LOGO! I ditt jobb, om du är tekniskt orienterad, en anläggningsingenjör eller en planerare. I ditt privatliv, om du letar efter nya möjligheter inom komfort och energieffektivitet runt ditt hus. Logiskt, LOGO! ger dig gott om utrymme, särskilt för små automatiseringsuppgifter. Och den nya LOGO! 8.3 erbjuder ännu mer.

Eftersom LOGO! 8.3 sätter nya gränser

Det är en bra känsla att veta att du kan gå till gränsen - även om det inte alltid är nödvändigt. LOGO 8.3 omdefinierar nu denna gräns: från distributionsrutan, till den smarta världen och in i molnet. Mottot: lagra data var du vill. Dataanalys, notifikationer, larm? Absolut. Så mycket kommunikation, så få gränser.

LOGO! 8.3 Erbjudanden ›

Produkter

Öppet och innovativt - PLCnext

PLCnext Technology från Phoenix Contact är det unika, öppna ekosystemet för modern automatisering som uppfyller alla IoT-världens krav.

Kompakt och effektiv strömförsörjning på DIN-skena

TIB-serien är en ny generation DIN-skena strömförsörjningar som erbjuder en energieffektiv och kostnadseffektiv baskraftförsörjning i industriella miljöer och distributionskåp. Med en verkningsgrad på upp till 94,5% är TIB-serien ledande inom energieffektivitet för industriella DIN-skenor.

  • Vibrations- och testade enligt DIN EN 61373 (järnvägs- och industriapplikationer)
  • EMC-störningsimmunitet enligt (EN 61000-6-2)
  • Störningsemission enligt (EN 61000-6-3).
  • Utgångarna har dämpning av radiostörningar
  • Strömförsörjningen har aktiv reaktiv strömkompensation
  • Utgångsspänningen kan justeras från 23,5 till 28 VDC med hjälp av en potentiometer.
  • Säkerhetscertifikat enligt IEC / EN 60950-1, UL 60950-1 och UL 508
  • 3 års produktgaranti

Produkter

Strömförsörjning för industriella applikationer

Med sin breda produktportfölj är Mean Well en av världens ledande tillverkare av standard nätaggregat. Alla viktiga applikationsområden omfattas, från industri, IT och automatisering till LED-belysning, medicinteknik och hushåll.

Strömförsörjning för industriella applikationer

Mean Well erbjuder industriella strömförsörjningar i DIN-skena, öppen ram, stängd, stationär och plug-in versioner samt för 19""-installation. Beroende på produkt och applikation är strömförsörjningen certifierad enligt de senaste säkerhetsstandarderna såsom EN 62368-1, EN 60601-1, EN 60335-1 och andra samt relevanta EMC-standarder. Inom strömförsörjningen för DIN-skenor har HDR-produktfamiljerna utvidgats till att omfatta enheter med 150 watt och TDR till att omfatta enheter med 240 watt. Den senaste innovationen inom sluten design är förlängningen av UHP-serien. Omkopplingsaggregaten i HDR-150-serien med 150W i ett stegat plasthölje har för närvarande den minsta storleken på marknaden och är utformade för applikationer av överspänningskategori III (OVCIII), vilket möjliggör mångsidiga applikationsområden. Den nya generationen av tunna 3-fas TDR-240-serie växelströmförsörjningar har en fläktlös design med fri luftkonvektion och är lämpliga för montering på DIN-skena på TS-35 / 7.5 och TS-35/15. För att lösa utrymmesbegränsningar är den nya serien bara 63 mm bred, 43% mindre än den tidigare DRT-240-serien.

Strömförsörjning för LED-belysning

För LED-belysningstillämpningar erbjuder MEAN WELL produkter från 8 till 1000 Watt. Dessa är utformade som versioner med konstant spänning, konstant ström eller konstant effekt. Beroende på artikeln är produkterna avsedda för inomhusapplikationer (IP 20) eller för utomhusapplikationer (IP67) under hårda driftsförhållanden. De dimbara varianterna kan styras antingen via Dali, KNX, ett motstånd, 1-10 volt, PWM-signal eller tryckdämpning. Bland annat används Bluetooth / Casambi som ett trådlöst gränssnitt. Innovationer i LED-belysningsportföljen representerar expansionen av XLG-serien och integrationen av ett KNX-gränssnitt i produkterna i PWM-serien.

Produkter

Mer effektivitet i den nya digitala världen

Digitaliseringen mot Industry 4.0 tar mer och mer form. Detta ökar utmaningarna för anläggningsoperatörer och brådskandet att inte tappa kontakten med den nya tekniken, inte ens i befintliga anläggningar. Men vad är det bästa sättet att komma in i den digitala värdekedjan i produktionsmiljön? Svaret: Med ett enkelt och rakt steg - den smarta IoT-gatewayen SIMATIC IOT2050 för industriell kant- och molnanslutning.

Simatic IoT 2050 ›

Produkter

Toppmärken

Siemens
Phoenix Contact
Wago
Weidmüller
Mean Well
Traco Power
Eaton
Schneider Electric
TDK Lambda
Crouzet
Kunbus