+22.000 nya produkter i Juli

+22.000 nya produkter i Juli

3 jul 2019

 

Stor expansion av vårt sortiment: Vi har lagt till 22 000 produkter och två varumärken, Esylux och Obo Bettermann, till vårt sortiment

 

Phoenix Contact (1825 nya produkter)

Global marknadsledare inom innovativa produkter och lösningar för industriell anslutning och automationsteknik. Med ett ständigt innovativt sortiment håller Phoenix Contact sig framför sina konkurrenter på marknaden. Upptäck de senaste och populäraste produkterna från det här varumärket:

Visa alla nya produkter från Phoenix Kontakt >>

Phoenix Contact

OBO Bettermann: nytt varumärke!

Obo Bettermann står för nätverkslösningar som skapar elektriska infrastrukturer för byggnader. Väl genomtänkt utveckling av högsta kvalitet gör installationen enklare för proffs och ökar installationshastigheten.

Se hela sortimentet från Obo Bettermann>>

Obo Bettermann

 

Esylux (nytt varumärke!)

Intelligenta automatiserings- och belysningslösningar. Esylux utvecklar, producerar och säljer intelligenta automatiserings- och belysningslösningar som förbättrar livskvaliteten och energieffektiviteten hos kontorsbyggnader, utbildningsanläggningar och vårdfaciliteter.

Gå direkt till:

Se alla produkter från Esylux >>

Esylux

TP-Link: 35 nya produkter

TP-Link är nummer 1 bland WIFI-leverantörer med en marknadsandel på mer än 40 procent av den globala WIFI-marknaden för konsumenter som erbjuder ett brett sortiment av nätverkslösningar.

Se nya produkter från TP-link >>

Se alla produkter från TP-link >>

TP-link

Relaterade ämnen