Besök Electronica 2018 i München

Besök Electronica 2018 i München

26 okt 2018

Från 13-16 november kommer mässan Electronica att äga rum i München. En händelse som du inte bör missa. Registrera dig för gratis entrébiljetter.

Gratis biljett till Electronika 2018 kan beställas här »

Conrad Electronic presenterar sig som digital plattform i 4.0-eran

Conrad Business Supplies kommer återigen att vara representerad på electronica 2018 i München (13-16 november) med en 226m2 stor mässplats i hall C5, monter 135. Conrad kommer också presentera sina senaste innovationer på electronica Experience i den nya salen C6 med en yta på 18m2 (monter 308) under titeln "Conrad Maker & Education".

B2B-distributören Conrad kommer att använda årets närvaro på världens ledande elektronikmässa och konferens för att förklara sitt kundfokuserade ekosystem för B2B-kunder och erbjuda praktiska fördelar för upphandlingsavdelningarna. Som ett led i sitt ekosystem samlar Conrad Business Supplies olika digitala företagsplattformar i en dynamisk infrastruktur med det yttersta målet att möta kunders individuella utmaningar nu och i framtiden.

Conrad Business Supplies erbjuder företagskunder stora fördelar och förnämliga tjänster samt ett stadigt växande sortiment för B2B-marknaden. Conrads kunder drar också nytta av den smarta plattformen Conrad Connect och tillgången till volymdistributören SOS electronic samt Conrad Maker and Education, som är en speciell partner för kunder som för hobbyister, uppfinnare, pionjärer och utbildningsinstitutioner.

Under electronica kommer Conrad Business Supplies att introducera spännande fallstudier i kombination med produkter av olika fabrikat i sin monter och ge insikt och kunnande i form av föreläsningar av experter. Besökare på mässan kan se fram emot ett omfattande föreläsningsprogram. Programmet kommer snart att finnas tillgängligt här: conrad.biz/electronica.

Conrad Business Supplies kommer också att använda electronica 2018 för att fira sitt 20-årsjubileum som en one-stop-leverantör för B2B-kunder i alla branscher. Till den positiva affärsutvecklingen de senaste åren bidrog den stora utvidgningen av produktsortimentet och utbyggnaden av fälttjänster och logistikcenter med ESD-hantering anpassad till behoven hos B2B-kunder samt ett kabellager med mer än 32 000 olika kablar.

I monter 135 i hall C5 kommer Electronica-besökare att kunna lära sig allt om Conrad B2B Marketplace med det stadigt växande produktsortimentet och över 100 partners. Conrads medarbetare är på plats för att förklara hur säljare kan komma med i detta framgångsrika B2B-butiks- och säljarnätverk.

Conrad Connect presenterar en digital plattform för IoT-projekt och lösningar med många leverantörer. Det är en smart och levande plattform som gör det möjligt för användare att ansluta sina smarta enheter och tjänster gratis samt automatiskt skapa projekt och använda kontrollpaneler. Allt finns i ett centralt moln oavsett om det är smart hemautomatisering, säkerhetssystem, bevattning i trädgården eller nästa träningsutmaning. Besökare kan också lära sig mer om den unika Service Marketplace, som nyligen lanserades vid IFA. Den gör det möjligt för användare att länka IoT-enheter och projekt med riktiga partnertjänster och integrera smarta lösningar direkt i vardagen. Genom att öppna plattformen för tredjepartsleverantörer kommer tjänsteleverantörer att ha intressanta möjligheter att expandera och dra ekonomisk nytta av sina digitala affärsmodeller.

För kundspecifikt projekt är SOS electronic, som förvärvades av Conrad för några år sedan, den perfekta partnern när det gäller komponenter, strömförsörjning, mätinstrument och automation. SOS electronic är en transnationell distributör av elektronikkomponenter för industriell produktion som specialiserat sig på prestigefyllda globala varumärken och design-in-aktiviteter för stora volymer (massproduktion) till tillverkningsindustrin och specifika industrikrav. SOS har sju nationella lokaliteter med fokus på Europa och har betjänat kunder i 90 länder över hela världen i mer än 24 år. Fler än 200 000 produkter finns tillgängliga från fler än 100 marknadsledande B2B-varumärken. Omedelbart efter mottagandet av en order skickas varorna från logistikcentret och huvudkontoret för SOS-koncernen i Košice. Som leverantör av lösningar (SOS, Supplier Of Solutions) levererar distributören inte bara komponenter utan också komplexa lösningar och erbjuder även flerspråkigt stöd från säljteam och tekniksupport.

Gratis biljetter till electronica 2018 kan beställas via följande länk: conrad.biz/electronica.

Mässbesökare som letar efter speciellt fantasifulla lösningar är på rätt plats med Conrad Maker & Education på electronica Experience i den nya hallen C6 i monter 308. Detta område är speciellt tillägnad uppfinnare, hobbyister, kreativt skapande, laterala tänkare och nördar som har en idé eller vill lösa ett tekniskt problem. Conrad Business Supplies erbjuder kreativ teknik och innovativa produktidéer för dessa målgrupper.

Relaterade ämnen

Senaste artiklarna

10% rabat på næsten alt!

Igår

10% rabat på næsten alt!

Kassettband är populära igen

18 okt 2022

Kassettband är populära igen

Conrad och Eco-Runner Team Delft samarbetar med att arbeta för en hållbar transportform.

21 jun 2022

Conrad och Eco-Runner Team Delft samarbetar med att arbeta för en hållbar transportform.

Conrad återigen sponsor för Delft Hyperloop

4 maj 2022

Conrad återigen sponsor för Delft Hyperloop

Möjligt säkerhetsproblem med Fluke-multimeter

22 feb 2022

Möjligt säkerhetsproblem med Fluke-multimeter

Conrad officiell återförsäljare av Arduino®

19 okt 2021

Conrad officiell återförsäljare av Arduino®

Hur kan du på ett enkelt sätt spara energi?

11 okt 2021

Hur kan du på ett enkelt sätt spara energi?

En virusfri miljö genom UVC-desinfektion

10 aug 2021

En virusfri miljö genom UVC-desinfektion

Med eMobility är du miljömedveten och sparar pengar

4 aug 2021

Med eMobility är du miljömedveten och sparar pengar

Forskningsanläggningen ESS väljer inköpslösning från Conrad

21 jun 2021

Forskningsanläggningen ESS väljer inköpslösning från Conrad