Vi utökar vårt sortiment under mars

Vi utökar vårt sortiment under mars

5 mar 2019

 

De kommande månaderna kommer vi att visa upp vårt sammarbete med flera ledande leverantörer. Varje månad kommer olika företag att presenteras, med väldigt olika produkter och komponenter. Vi har skapat speciella avtal med företagen som kommer att gagna dig som kund. Tänk dig  bra prisavtal, snabba leveranser, möjliga partiella leveranser och alltid de senaste produkter tillgängliga direkt. Denna månad kan vi presentera mer än 20 000 nya produkter från varumärkena nedan.

 

Siemens: 48 000 produkter på lager

Korting Siemens LOGO!

Med tillgång till hela Siemens-sortimentet finns nu mer än 48 000 produkter och systemlösningar inom automation, drift, installation och industriell växlingsteknik. Detta ger dig möjligheten att kunna beställa allt du behöver av en och samma partner.

Conrad erbjuder dig Siemens-artiklar i följande kategorier:

Till alla produkter från Siemens »

Till alla Siemens LOGO! kampanjprodukter »

Eller gå till vår Siemens-sida och se alla nyhter »

Siemens

EBM Papst: 250 nya produkter

EBM Papst anses vara den globala innovationsledaren inom fläktar och motorer och erbjuder den rätta lösningen för praktiskt taget alla uppdrag inom ventilation och drivteknik. Kärnkompetensen hos företaget är utveckling och produktion av fläktsystem som består av motor-, fläkt- och kontrollelektronik. På alla tre områden har EBM Papst en utmärkt kompetens med kunskap som har ökat under de senaste decennierna. På Conrad finns nu de 250 största produkterna inom fläktsektorn. Tysk kvalitet.

Till alla produkter från EBM Papst »

EBMPapst

 

Stiebel Eltron: ett nytt varumärke med 530 nya produkter

Stiebel Eltron har utvecklat och tillverkat produkter sedan 1924 som uppfyller de högsta tekniska standarderna. Idag är företaget en av de ledande tillverkarna inom hem- och systemteknik. Företaget erbjuder effektiva lösningar inom elindustrin. Tillverkare av varmvatten, el- och värmeapparater för hushållsventilation och värmeåtervinning. Vi erbjuder dig produkter inom varmvatten: värme / luftkonditionering, värmepumpar och ventilation.

Till alla Stiebel Eltron produkter »

Stiebel Eltron

Fluke, världsledande inom test- och mätutrustning: +1 100 produkter

Fluke är ett av de mest kända varumärkena inom mätteknik. Från elektronisk installation, underhåll och service inom industrin, till precisionsmätning och kvalitetskontroll – med Flukes verktyg kan företag och industrier över hela världen se till att verksamheten fungerar utan problem. På Conrad hittar du nästan hela sortimentet av mer än 1 100 produkter från Fluke.

Fluke grundades 1948 och har bidragit till att definiera och utöka en unik teknikmarknad och tillhandahållit test- och felsökningsfunktioner som har utvecklats och fått verksamhetskritisk status inom tillverknings- och serviceindustrin. Varje ny tillverkningsanläggning, kontor, sjukhus eller annan typ av inrättning som byggs idag utgör en potentiell kund för Fluke-produkter.

Idag integreras elektronik i allt fler elektriska och elektromekaniska system. Flukes omfattande sortiment med digitala multimetrar, elströmsanalysatorer, värmekameror, isoleringsresistanstestare och tillbehör, samt deras integrerade handhållna ScopeMeter™-testverktyg, används av allt fler servicetekniker, anläggningstekniker och installations- och underhållstekniker. De här verktygen ger dem möjlighet att felsöka komplexa nya system och upptäcka problem snabbt.
 

Till alla Fluke-produkter »

Fluke

Bra Amprobe: +350 produkter i vårt sortiment

Bra Amprobe har varit specialiserad leverantör av innovativ testutrustning i mer än 100 år. Från multimetrar till spänningstestare. Bra Amprobe är specialiserade på utveckling och produktion av professionella mätinstrument för elektriker. Det tyska varumärket Beha och det amerikanska företaget Amprobe har tillsammans mer än 100 års erfarenhet av design och produktion av högkvalitativ elektronisk utrustning med passande tillbehör. Innovationen i företaget innefattar uppfinningen av den nuvarande strömtången för mer än 70 år sedan. Beha-Amprobes produktportfölj sträcker sig från installationstestare, VDE-testare, voltmätare och kontinuitetstestare, digitala multimetrar, strömtång och termometrar till stresstestare och testledare. Conrad ger dig tillgång till mer än 350 produkter.

Till alla Bra Amprobe-produkter »

Beha Amprobe

Övrig utökning av sortimentet 

Mascot

80 nya produkter
Till alla Mascot produkter »
 

Gedore

4000 nya produkter
Till alla Gedore produkter »

Tektronix
15 nya produkter
Till alla Acculux produkter »

Relaterade ämnen

Senaste artiklarna

10% rabat på næsten alt!

Igår

10% rabat på næsten alt!

Kassettband är populära igen

18 okt 2022

Kassettband är populära igen

Conrad och Eco-Runner Team Delft samarbetar med att arbeta för en hållbar transportform.

21 jun 2022

Conrad och Eco-Runner Team Delft samarbetar med att arbeta för en hållbar transportform.

Conrad återigen sponsor för Delft Hyperloop

4 maj 2022

Conrad återigen sponsor för Delft Hyperloop

Möjligt säkerhetsproblem med Fluke-multimeter

22 feb 2022

Möjligt säkerhetsproblem med Fluke-multimeter

Conrad officiell återförsäljare av Arduino®

19 okt 2021

Conrad officiell återförsäljare av Arduino®

Hur kan du på ett enkelt sätt spara energi?

11 okt 2021

Hur kan du på ett enkelt sätt spara energi?

En virusfri miljö genom UVC-desinfektion

10 aug 2021

En virusfri miljö genom UVC-desinfektion

Med eMobility är du miljömedveten och sparar pengar

4 aug 2021

Med eMobility är du miljömedveten och sparar pengar

Forskningsanläggningen ESS väljer inköpslösning från Conrad

21 jun 2021

Forskningsanläggningen ESS väljer inköpslösning från Conrad