https://www.conrad.se/binaries/content/gallery/ccpjunior-se/banners/landing-banners/automation-2020/lp-the-banner4-se.png

Digitalisering

Den digital transformationen är redan igång. Mobil databehandling, moln, IoT, Industry 4.0, Artificial Intelligence (AI) och maskininlärning sätter sin prägel på alla industrisektorer och håller på att förändra produktionsprocesserna helt under de kommande åren. Digitala maskiner och centraler ökar effektiviteten för automatisering, vilket ökar produktiviteten, minskar produktions- och underhållskostnaderna och främjar flexibilitet, säkerhet och transparens inom tillverkningsprocessen. Genom att använda oss som leverantör kan du välja mellan ett stort utbud av produkter som hjälper dig att digitalisera ditt företag och täcker allt från PLC: er och sensorer till datorer och Industrial Ethernet.

  
highlights  
usecases
Deals
 

Vad behöver du?

Tillbehör

automatisering gereedschap
Verbruiksmiddelen
Meetapparatuur
Werkveiligheid
Werkplaatsinrichting
Multimedia

Leverantörer av automation

Eaton
Harting
Lapp
Mean well
Phoenix Contact
Schneider Electric
Siemens
Wago
Werma
C-Control
Controllino
TRU Components
Weidmuller

Skapa nya värden för drift och service med data

Digitalisering är inget självändamål
Använd Industrial IoT-lösningar för att inhämta, förstå och använda data

I många företag finns idag finns en baskunskap om applikationer med Industrial-IoT, men det saknas kunskap om hur man på egen hand realiserar dem. Så blir data ofta i ett första steg insamlade och lagrade men inte utnyttjade på ett meningsfullt sätt. Konkreta, mätbara fördelar ger den insamlade informationen först genom logisk sammanställning och utvärdering. Möjligheterna med Industrial IoT kan utnyttjas mycket mångsidigt och individuellt.

Se Weidmüller-lösningar

3D print service
Kabelassemblage
Kabels per meter
Kabelassemblage
Schakelkast technologie
Procestechniek
Digitalisering
machinebouw
highlights