FRAMTIDEN:
DIGITALA LEKTIONER

Våra barn är glada över att kunna gå vara i skolan. För att den ska fortsätta fungera bra måste dock varje skola anpassa sig till de nuvarande förhållandena och vara lämpligt utrustad.

Det är tydligt att digitalisering måste ske i alla skoltyper och klasser. Fokus varierar beroende på ålder och typ av utbildningsinstitution. För att göra detta möjligt har Conrad Electronic lämpliga tjänster och ett omfattande specialutbud.

Under de närmaste veckorna kommer vi att presentera dig för de olika rummen i varje skola, tillsammans med den perfekta utrustningen och omfattande tjänster som hjälper dig i utmaningen med digital undervisning.

Klassrum

Oavsett om det är professionell presentationsteknik eller digitala enheter, hos oss kan du skaffa utrustningen för digitalisering av ditt klassrum enkelt, snabbt och omfattande från ett och samma ställe. Med vårt utbud av tekniska innovationer och lösningar, specialanpassade för skolor och universitet, tar vi digital utbildning framåt.

Mer information ›

STEM utbildning

Tack vare material som är särskilt utvecklade för undervisning kan den praktiska relevansen av matematik, fysik och naturvetenskap demonstreras med grunden i små projekt. Vi har en rad byggsatser, robotpaket, experimentpaket och utvecklingssatser för din skola.

Mer information ›

Praktisk undervisning

Handverktyg som är skräddarsydda för den uppgift som ska utföras säkerställer snabba framsteg, sparar energi och förhindrar olyckor. För studenter underlättar det de praktiska lektionerna och gör dem mer glädjefyllda. Med högkvalitativa märkesprodukter kan skolan förlita sig på robusta, hållbara och säkra verktyg. På Conrad hittar du det perfekta urvalet för alla typer av praktiska lektioner.

Mer information ›

 

Avdelningen för infrastruktur

På Conrad hittar du inte bara den perfekta utrustningen utan också tjänster som underlättar arbetet för facility managers.

Mer information ›

 

Makerspace

Makerspace: ett utrymme fullt av möjligheter.

Vi hjälper dig gärna med rätt teknik för att skapa ditt makerspace.

Mer information ›