De flesta arbetar hemifrån under denna period. Det gör det till den perfekta tiden att uppgradera dina affärslokaler. Ett mer omfattande nätverk, bättre säkerhet, utbyte av din belysning och hur är det med arbetsmiljön? Eftersom sommaren närmar sig är en behaglig temperatur och bra luft extremt viktigt! Inte bara för dina anställdas hälsa, utan också för produktiviteten. Låt dig inspirera av våra produkter och de olika alternativen.

 

Belysning

Rätt belysning är inte bara viktig för produktiviteten, dina energikostnader kan också bli mycket lägre. Med LED-belysning sparar du mycket pengar på ett år. Naturligtvis har varje rum sitt eget ljusbehov. I vårt sortiment hittar du rätt belysning för rätt rum.

 
 

 

Produkter

 

Säkerhetssystem

Att skydda din egendom är inte bara viktigt, det är ofta ett krav från försäkringsbolaget. Det finns olika sätt att skydda och övervaka. Ofta används också flera larmsystem tillsammans för att skydda en byggnad. Eftersom vi erbjuder många trådlösa säkerhetssystem är installation och aktivering lätt som en plätt.

 
 

Produkter

 

Värme, ventilation och klimat

God luftkvalitet och rätt temperatur är oerhört viktigt för dina anställdas produktivitet och hälsa. Du kan uppnå detta med separata produkter, men du kan också välja att kontrollera detta automatiskt. Då behöver du inte längre oroa dig för det. Vad du än väljer, hittar du det i vårt stora sortiment.

 
 

Produkter

Nätverk

Utan ett bra nätverk, ingen verksamhet. Ju fler medarbetare du har eller komplicerad nätverksuppgifter, desto mer omfattande måste ditt nätverk vara. Alla bör kunna göra sitt arbete när som helst. Glöm inte heller bort den nätverksstyrda utrustningen och maskinerna! Vad behöver du?

 
 

 

Produkter

 

Elförsörjning

Har du en befintlig egendom som du vill uppgradera och behöver flera uttag snabbt? Eller finns det eluttag där du behöver dem? I sådanna fall kan du enkelt uttöka uttag med grensdosor. Har du för tillfället ingen ström? Säkra då din värdefulla utrustning och data med en UPS eller överspänningsskyddade grendosor. Också praktiskt: swtichar för att automatiskt ställa in strömförsörjningen.

 
 

Produkter